Spoedcursus Rijbewijs Amsterdam

Zo haal je super snel je rijbewijs!

Spoedcursus Rijbewijs Amsterdam

Zo haal je super snel je rijbewijs

Snel je rijbewijs nodig? Geen probleem!

Bij Rijschool 5 Sterren snappen wij dat het voor jou van belang kan zijn dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Daarom bieden we jou een speciale spoedcursus in Amsterdam aan. Hiermee ben je super snel op weg.

Een rijbewijs spoedcursus in Amsterdam bij Rijschool 5 sterren kent 3 opties. Aan de hand van het door jou gewenste tempo, je capaciteiten en motivatie, kun je kiezen uit de volgende 3 trajecten:

  • 10 dagen
  • 2 weken
  • 3 tot 8 weken

Rijschool 5 Sterren heeft altijd op voorhand genoeg examendata beschikbaar! Dus je hoeft je geen zorgen te maken over een geschikte examendatum. 

Welke spoedcursus is geschikt voor jou?

Of, en welke van de drie Spoedcursussen het beste bij jou past, zal worden bepaald aan de hand van een unieke, persoonlijke intake. Deze intake zal ongeveer 120 minuten duren. Hierbij zal worden gekeken wat je beginniveau is en wat je sterke en zwakke punten zijn. 

Theorie in 1 dag!

Het is wel van belang dat je voor aanvang van deze spoedcursussen je theorie al op zak hebt. Maar ook hier geen paniek, want Rijschool 5 Sterren heeft ook hier een oplossing voor. Bij ieder spoedcursus pakket zit namelijk de mogelijkheid om je theorie-examen in slechts één dag te halen aan de hand van een snelcursus, gegeven door een van onze gediplomeerde instructeurs. Meer informatie over deze cursus vind je onder het kopje “Theorie”.

5 Sterren Spoedcursussen

Rijschool 5 Sterren Spoedcursus Amsterdam 20 lesuren

€ 1775,-

+ Proefexamen
+ CBR Praktijkexamen
+ Examengarantie

Rijschool 5 Sterren Spoedcursus Amsterdam 30 lesuren

€ 2399,-

+ Proefexamen
+ CBR Praktijkexamen
+ Examengarantie

Rijschool 5 Sterren Spoedcursus Amsterdam 40 lesuren

€ 2950,-

+ Proefexamen
+ CBR Praktijkexamen
+ Examengarantie

Kies voor 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam

Kies voor 5 Sterren,
dé rijschool in Amsterdam