25+ jaar ervaring

Daar kun je op vertrouwen

25+ jaar ervaring

Daar kun je op vertrouwen

Rijschool 5 Sterren in Amsterdam

Een autorijschool in Amsterdam met al jarenlang een hoog slagingspercentage van meer dan 80%! Instructeurs met meer dan 25 jaar ervaring en een onderwijskundige basis. En ook nog betaalbaar? Dan heb je het over Rijschool 5 Sterren, waar je als leerling uiteraard een vijfsterrenbehandeling krijgt.

Rijschool 5 Sterren in Amsterdam is de rijschool waar je fouten mag maken in de auto. Waar je een rijinstructeur hebt die je ook dan rustig en vriendelijk behandelt. We blijven je motiveren, kijken wat je nodig hebt, geven je positieve feedback en gaan stap voor stap verder.

Wij geven rijlessen aan iedereen: de snelle leerling die een spoedcursus wil volgen, de faalangstige waar we extra aandacht aan geven en de oudere die op latere leeftijd z’n rijbewijs wil halen óf een opfriscursus wil. Kortom: iedereen is welkom. En hoewel de lessen voor iedereen op maat zijn gemaakt, hebben ze allemaal één ding gemeen: je leert autorijden zoals het hoort! De basis wordt je goed aangeleerd waardoor je veilig en zelfstandig in de auto kunt stappen na je gestructureerde rijlessen bij 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam.

Rijschool-I-love-Amsterdam

Kies voor 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam

Kies voor 5 Sterren,
dé rijschool in Amsterdam