Rijles Amsterdam

Al vanaf € 50,- bij Rijchool 5 Sterren

Rijles Amsterdam

Al vanaf € 50,- bij Rijschool 5 Sterren

De beste rijlessen in Amsterdam

Met een slagingspercentage van 81% voor het eerste praktijkexamen, behoort Rijschool 5 Sterren al jarenlang tot de beste rijscholen van Amsterdam.

Je krijgt de hoogste kwaliteit rijlessen van onze rijinstructeurs met meer dan 25 jaar ervaring. 

Je bent er zeker van dat je niet te veel betaalt voor je rijlessen. Zo bieden we al rijlessen in Amsterdam voor € 50,- per rijles van 60 minuten. 

Je kunt kiezen uit losse lessen of onze extra voordelige rijlespakketten. Wil je er zeker van zijn dat je je rijbewijs haalt en niet te veel betaalt, kies dan voor een rijlespakket met slagingsgarantie inclusief een gratis herexamen.  

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Ook dat is geen probleem. Met onze spoedcursus inclusief examengarantie, haal je super snel je rijbewijs. Via de snelcursus kun je je theorie-examen in één dag halen. 

Bram KokBram Kok
13:04 17 Oct 22
Dankzij Ab mijn rijexamen in 1 keer gehaald, erg blij mee! Legt dingen altijd goed uit en nam de tijd voor me. Hij kwam ook bijna nooit te laat wat ook fijn is.
Imran RahmouniImran Rahmouni
18:25 08 Oct 22
Ab is een hele goede rijinstructeur. Hij leert je precies alles wat je op je examen moet weten, daarom dat ik in 1x ben geslaagd. Deze rijschool is echt een aanrader.
Moustafa FadilMoustafa Fadil
15:04 28 Jul 22
Abdelkader is een voorbeeld van een perfecte rij-instructeur. Hij zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt en houdt het altijd gezellig. Het zijn rijlessen waar je je op verheugt. Abdelkader is heel professioneel en zorgt er ook voor dat je ontspannen de rijlessen kan volgen en niet gestresst de lessen volgt. Als je in 1 keer wilt slagen en ook nog eens een leuke tijd wilt hebben gedurende de rijlessen, dan is dit de rijschool die je zoekt.
hmad Bnibouachhmad Bnibouach
14:52 11 May 22
Beste rijschool ooit! Een uitzonderlijke instructeur die het maximale uit jezelf haalt het is altijd gezellig met ab en voelt je goed op je gemak met hem geeft duidelijke instructies en bij elke les gaat alles steeds beter en ab laat je ook alleen afrijden als je het 100% kan dus bij hem 100% slagen
Nawfal MNawfal M
18:21 19 Mar 22
Ab heeft mij in een korte tijd leren rijden zoals het geen ander instructeur gelukt is. Met veel aandacht voor mijn zwakke kanten, en met veel goede tips ben ik meer zelfverzekerder gaan rijden met als gevolg het behalen van mijn rijexamen. Ab kijkt naar wat je echt nodig hebt om te kunnen slagen en past daar zijn lesmethode op aan💪 Rijschool 5 sterren = 100% slagen.
js_loader

Rijlessen voor iedereen

Wij bieden rijlessen in Amsterdam voor jongeren vanaf 16,5 die bijvoorbeeld met 2toDrive hun rijbewijs willen halen. Ook ouderen die hun papiertje willen bemachtigen kunnen bij Rijschool 5 Sterren terecht. En voor mensen die al jarenlang niet achter het stuur hebben gezeten en nu tóch weer die stap willen zetten bieden we opfriscursussen

Wil jij ook een vijfsterrenbehandeling tijdens je rijlessen in Amsterdam? Rijschool 5 Sterren verwelkomt je graag! Neem nu contact met ons en boek een vrijblijvende proefles voor rijlessen in Amsterdam!

Start je rijles in Amsterdam met een proefles

De rijlessen in Amsterdam bij Rijschool 5 Sterren beginnen veelal met een vrijblijvende proefles. Tijdens deze eerste les maak je kennis met de rijinstructeur en de lesauto. Daarnaast leren wij jou en je leersnelheid kennen. Op basis daarvan kunnen we de beste inschatting maken. We geven advies over welk pakket en leerstijl het beste bij je past. 

Ga je voor de spoedcursus? Dan maken we een strak rijschema voor je en staat het complete traject vooraf al vast. Dit vraagt ook van jou een hoge motivatie om hard je best te doen tijdens je rijlessen bij Rijschool 5 Sterren in Amsterdam. 

Heb je wat meer tijd nodig of heb je last van faalangst? Dan kunnen we kiezen voor een voordeelpakket met examengarantie. Je hoeft je dan geen (geld)zorgen te maken over je examen, want een herexamen is gratis

Kies voor 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam

Kies voor 5 Sterren,
dé rijschool in Amsterdam