Verhoog je slagingskans

En verdien vrijstellingen voor je examen

Verhoog je slagingskans

En verdien vrijstellingen
voor je examen

Verhoog je slagingskans voor het échte praktijkexamen

Of je nu bent begonnen met de opleiding voor Rijbewijs B, E, of voor de motor, de tussentijdse toets is een ideale keuze voor iedere cursist. De tussentijdse toets meet namelijk niet alleen jouw persoonlijke vorderingen, het is nog veel meer! 

Uit recent onderzoek van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek voor Verkeersveiligheid (SWOV) is gebleken dat de slagingskans voor het échte praktijkexamen met wel 20% toeneemt na het afleggen van de tussentijdse toets! 

De tussentijdse toets is er in de eerste plaats om je een goede eerste indruk te geven van jouw eigen vorderingen en de gang van zaken bij het CBR bij de echte examens.

Tijdens de tussentijdse toets zal worden gelet op:

  • beheersing van de auto
  • je kijkgedrag
  • inhalen en in- en uitvoegen
  • verlenen van voorrang
  • bijzondere verrichtingen

Omdat je hierdoor een realistisch beeld krijgt van de examen situatie en jouw eigen kunnen, helpt de tussentijdse toets om wat van de zenuwen voor het afrijden weg te nemen.

Verdien vrijstellingen voor je rijexamen

Tijdens de tussentijdse toets heb je de gelegenheid om tips te krijgen van een CBR-examinator. Maar dat is nog niet alles! Wanneer je namelijk tijdens deze toets de speciale verrichtingen goed uitvoert, verdien je hiervoor vrijstellingen op voor het uiteindelijke rijexamen! Dat neemt heel wat druk van de ketel, en dat maakt het voor de cursisten een stuk prettiger om af te rijden.

Kies voor 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam

Kies voor 5 Sterren,
dé rijschool in Amsterdam