Theoriecurus Amsterdam

Zo haal je zonder stress je theorie-examen

Theoriecursus Amsterdam

Zo haal je zonder stress je
theorie-examen

Rijbewijs theoriecursus Amsterdam

Uiteraard bieden we ook theorielessen in Amsterdam. Tijdens de lessen bereiden we je op een ultieme manier voor op het theorie-examen. Zo ga je zelfverzekerd het examen tegemoet en wordt je niet verrast door strikvragen. 

Na de theoriecursus snap je de regels door en door en weet je ook welke vragen je kunt verwachten tijdens het examen. Je trapt dan minder makkelijk in de strikvragen van het CBR, bijvoorbeeld als ze de vraagstelling omdraaien. Je leert de theorie en je kunt daarna de stof ook toepassen in de praktijk. 

De theoriecursus van Rijschool 5 Sterren is geheel ingespeeld op de stijl van examineren bij het CBR. Dat betekent dat tijdens onze theoriecursus precies dezelfde leerstof gegeven wordt als het CBR zal vragen in het examen. Ook wordt er geoefend met de theorie in dezelfde omstandigheden als dat je het theorie-examen in zal afleggen.

De theoriecursus zal worden gegeven door gecertificeerde en ervaren docenten die bekend zijn bij het CBR. Zij zullen je helpen om de theorie in overzichtelijke stukken op te delen, zodat je de informatie snel kunt verwerken. Ook zullen zij erop gebrand zijn om je aan te leren om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Dat zal niet alleen zorgen voor een 100% slagingsgarantie bij het theorie-examen, maar zal ook de slagingskans voor het praktijkexamen aanzienlijk verhogen!

Kies voor 5 Sterren, dé rijschool in Amsterdam

Kies voor 5 Sterren,
dé rijschool in Amsterdam