LEES HIER WAAROM VROUWEN NIET KUNNEN RIJDEN

auto rijden in amsterdam
Je rijbewijs halen in Amsterdam
19 mei 2017

LEES HIER WAAROM VROUWEN NIET KUNNEN RIJDEN

vrouw

LEES HIER WAAROM VROUWEN NIET KUNNEN RIJDEN

Laat je zien

Wanneer je om je heen kijkt, kun je niet anders dan tot de conclusie komen dat vrouwen niet kunnen rijden. Ik zie ze in ieder geval zelden achter het stuur. Als je me niet gelooft, kijk dan maar eens naar een aflevering van Wegmisbruikers. Er zit NOOIT een vrouw achter het stuur wanneer de bestuurder wordt aangehouden door de politie. Mannen zie je tenminste op de weg en zijn daarom één brok rijervaring. Dat is dus een cruciaal verschil tussen mannen en vrouwen.

Zelfverzekerd zijn is het halve werkfemale driver

Ik kan je ook vertellen wat de belangrijkste oorzaak is dat vrouwen achter het stuur minder goed presteren: gebrek aan zelfverzekerdheid. Je moet overtuigd zijn van je eigen kunnen en nooit aan jezelf twijfelen. Ik heb een voorbeeld om dit te illustreren. Kort geleden reed ik (zelfverzekerd uiteraard) binnen de bebouwde kom en ik hield me aan de maximumsnelheid. Toch werd ik geflitst. Ik was overtuigd van mijn gelijk en nam meteen de eerstvolgende afslag om nogmaals langs deze flitspaal te rijden. Ik zou immers met harde bewijzen en overtuigingskracht aantonen dat de flitspaal defect was en ik de juiste snelheid aanhield. Ik passeerde de flitspaal, hield mijn snelheidsmeter goed in het oog en ja hoor… ik werd weer geflitst.
En dat is de juiste instelling dames en heren; ik was zeker van mijzelf en ik zou dit aanvechten tot aan de hoogste instantie. Toen ik eindelijk de enveloppen van het CJIB op de mat kreeg, bleek dat ik geflitst was omdat ik mijn gordel niet om had, maar dat doet niet ter zake. Attitude, daar gaat het om!

Inparkeren kunnen vrouwen niet leren

Nou niet wanhopig worden, want met parkeersensoren zal het vast nog wel een keer lukken. Sommigen wijten dit aan gebrek aan ruimtelijk inzicht. Mijn menig is dat vrouwen gewoon te soft zijn. Bejaarden hun plekje aanbieden, een tikkie zenuwachtig worden van de lange rij wachtende auto’s achter je, gewoonweg sociaal zijn. Ja kijk, dat werkt niet. Ik ben daarom meer van de “ieder voor zich” mentaliteit. Ik bedoel maar, wie stopt er nu voor vogels of katten? Ik niet! Vogels, zwijnen, olifanten, ik ken geen genade.

Officiële conclusie

Ach ja, vrouwen. Prima mensen hoor, maar die moet je toch helemaal niet op de weg willen hebben?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *