Rijschool Amsterdam

Rijschool Amsterdam, al meer dan 20 jaar de beste van Amsterdam

Zoals de titel al suggereert, heeft Rijschool Amsterdam heeft al ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van cursisten. Dankzij deze decennia aan ervaring, heeft Rijschool Amsterdam uitstekende lestechnieken weten te ontwikkelen, waardoor het slagingspercentage hoger is dan elders!

Goedkoop is duurkoopRijschool Amsterdam

Tegenwoordig concurreren veruit de meeste rijscholen met elkaar door de laagste prijzen aan te houden. Vaak gaat het zijn van de goedkoopste echter wel ten koste van het zijn van de beste Rijschool Amsterdam. Bij Rijschool Amsterdam betaal je daarom normale prijzen, maar krijg je optimale kwaliteit! Zo garanderen wij jou een highway naar jouw rijbewijs!

Waarom Rijschool Amsterdam?

Rijschool Amsterdam geeft rijlessen op maat. Je krijgt natuurlijk een vaste lesauto en een vaste instructeur. Deze instructeur rijdt ook met jou de proefles en bepaalt samen met jou volgens welke methode jij waarschijnlijk het beste zal leren en hoeveel lessen je uiteindelijk nodig zult hebben. Aan de hand hiervan kun je jouw lessenpakket bestellen.
De methode die je, samen met jouw persoonlijke instructeur kiest, hangt van een aantal factoren af. Ten eerste natuulijk van jouw eigen wensen. Daarnaast zal de instructeur kijken naar jouw aanleg, bepaalde karaktertrekken (ben je voorzichtig, of juist heel gedurfd?) en jouw motivatie op jouw rijbewijs te halen. Al deze factoren spelen namelijk samen in hoe het rijden jou af zal gaan. De Rijschool houdt verschillende lesmethoden aan. Deze zijn afgesteld op vrouwvriendelijkheid, maar ook op cursisten met faalangst en cursisten die juist zeer gehaast zijn om hun rijbewijs.

Ieder pakket rijlessen is inclusief een praktijkexamen. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een Tussentijdse Toets kopen. Deze toets zul je dan afleggen in het midden van jouw lessenpakket. Hierin zul je alvast de gang van zaken bij het CBR kunnen proeven. Tevens is het mogelijk om vrijstellingen te winnen bij het afleggen van de speciale verrichtingen op correcte wijze.